Header

Header

onsdag 20 mars 2013

Och på hämndfronten intet nytt

Nu är det gjort. Nu är hela jag utflyttad ur hans lägenhet, ner till varenda lypsyl och varenda hårnål.

E följde med, som stöd, skjuts och bärhjälp. Efteråt bjöd hon på yakiniku och rödvin.

Är så glad att hon blockade alla mina tankar om att lägga kräftstjärtar i sockellådan/bakom köksfläkten/i bokhyllan. Jag kommer tacka henne resten av mitt liv.

4 kommentarer:

  1. Alltså så här är det. Och det är så jäkla trist att höra när man befinner sig där du gör nu, jag vet det av egen erfarenhet, men allt som händer har en motpol. Du känner att livet suger, du är hjärtekrossad och ledsen och vet inte hur du ska klara dig.

    Men det kommer du. Du kommer klara dig.

    Du måste bara försöka hitta motpolen till det som precis hänt. För att vara ihop med någon som inte är kär i en, det är slöseri med sina egna känslor. Ge dom till någon som förtjänar det. Och jag vet att du nu känner att det inte finns någon men det gör det. Det kan jag lova.

    Och det är inte alltid lätt att hitta motpolen, men sätt dig med ett glas vin och fundera. Du kommer komma på massa bra saker som kommer ur det här.
    Tex:
    -hans lägenhet är ju egentligen inte så mysig. Nu slipper jag den.

    eller

    -nu slipper jag sitta hemma om kvällarna och bli sambotjock. Istället kan jag träna på gym och komma i bästa formen ever ever i sommar. Och jäklar vad det finns godis att titta på i gymmet

    eller

    -nu slipper jag höra hur han smaskar när han äter

    Ja, du förstår, finns massor. Människan har en sak man aldrig kan bli fråntagen och det är den fria viljan. Bestäm själv vilka tankar du ska tänka. Då kommer det här bli en vändpunkt i ditt liv. Lovar.

    Och sorry för världens längsta kommentar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har läst din kommentar flera gånger nu. Försökt få den att sjunka in. Och det gör det delvis nu. Det var precis vad jag behövde.
      Nu poppar jag en flaska champagne och skriver en lista över de saker jag inte kommer sakna. Tack!

      Radera
    2. Härligt att höra. Hoppas listan fylldes på och hoppas att skumpan var lagon kyld. Skål på dig fröken.

      T.

      Radera
    3. Lagom kyld, lagom torr och listan jävligt lång!

      Radera